Voorwoord

Gewoon goed gewerkt

Wat een ongewoon jaar was 2020! We hadden het in de terugblik graag overgeslagen, maar dat is onmogelijk. De wereldwijde uitbraak van het coronavirus heeft ons leven behoorlijk op zijn kop gezet. Ook wij merken de effecten van corona op zowel de dienstverlening als het werkgeverschap. Toch is het ons gelukt om het jaar goed af te sluiten. Niet voor niets is de titel van dit jaaroverzicht Gewoon Goed Gewerkt. Want onder uitdagende omstandigheden konden we rekenen op de tomeloze inzet van al onze medewerkers en het vertrouwen en begrip van onze opdrachtgevers. Heel erg bedankt daarvoor, namens het voltallige managementteam van MidZuid!

Betrokkenheid

Ik werk nog maar kort -en tijdelijk- bij MidZuid. Maar wat ik merk is grote betrokkenheid. In de samenwerking met gemeenten en werkgevers zie ik een enorme drive om met elkaar de samenleving te versterken. Werkgevers geven mensen kansen in hun onderneming, vanuit de gedachte dat iedereen een kans verdient op een zo zelfstandig mogelijk leven.

Samen werken
Dat je samen verder komt, laten wij je zien in dit online magazine. We tonen je met trots de kansen die we benutten en de resultaten die we behaalden in 2020. Zoals het verhaal van David hieronder, die zijn heftruckcertificaat bij Döhler wist te behalen. En blader daarna vooral verder voor meer inspirerende verhalen.
 
Remco Wijnia 
Interim Algemeen Directeur