Schoonmaak in de regio Dongemond

62

Collega's werken in de
schoonmaak bij en via MidZuid

Onze collega’s van de schoonmaak staan iedere dag voor je klaar! Zij zorgen voor bijvoorbeeld schone werkplekken, toiletten, vloeren en ramen, zodat anderen hun werk op een schone plek kunnen uitvoeren. Vanuit MidZuid worden onze collega’s naar verschillende plekken gestuurd. Gemeentehuizen, sporthallen, dorpshuizen en kantoorpanden, geen ruimte is te vies voor onze schoonmaaktoppers.

Schoonmaak bij gemeente Altena
Bij het gemeentehuis van de gemeente Altena vind je onze collega’s ook. De enthousiaste collega’s van het team schoonmaak zijn daar inmiddels bekende gezichten. Vanuit het gemeentehuis worden onze collega’s ook op buitenlocaties binnen de gemeente ingezet. Onze collega Rob Hartgers zorgt ervoor, dat de schoonmaaktoppers weten waar zij moeten zijn, denk bijvoorbeeld aan: kantoren, kantines en toiletten in Woudrichem, Giessen Werkendam, Hank en Dussen.

Waardering
Dit harde werken blijft niet onopgemerkt bij de werkbegeleidster. Ook Wethouder en  voorzitter van ons bestuur Anneloes van Hunnik merkt dit op.

Anneloes van Hunnik 

“Samen met MidZuid werken we aan zoveel mogelijk passend werk voor en in Altena. Elke dag opnieuw wordt er hard gewerkt door de collega’s van MidZuid om onze werkplaatsen te onderhouden, catering te verzorgen en in de buitendienst te werken. Dat is goud waard!”

Gemeente Altena biedt mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt de ruimte om deel te nemen aan de maatschappij. Wij zorgen er met de juiste ondersteuning voor dat onze collega’s, die in dit geval werkzaam zijn in het gemeentehuis van Altena en op de buitenlocaties, voorbereid worden naar duurzaam passend werk.

Christien Welten

Christien Welten is de begeleidster van onze collega’s bij de gemeente Altena. Ze is het eerste aanspreekpunt voor zowel de collega’s van de teams schoonmaak, catering en de buitenlocatie als voor de gemeente Altena. Christien vertelt:

“Zo divers als de samenleving is, zo divers zijn onze collega’s. Via het leerwerktraject leren we onze collega’s naast een vak, ook werkgerelateerde normen en waarden. Elke dag staan ze vol goede moed weer voor je klaar, met als doel je werkdag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodat we samen kunnen groeien in werk.”