De collega’s van onze productieafdeling nemen veel werk uit handen van bedrijven

133

133 collega's werken in de productie en in ons magazijn

De collega’s van onze productieafdeling nemen veel werk uit handen van bedrijven. Zij ondersteunen werkgevers met inpak- en montagewerk. Van het in elkaar zetten van lampen tot het inpakken van verzorgingsproducten; zij doen het. Dit doen we niet alleen op onze eigen productieafdeling in Oosterhout, maar ook vast of tijdelijk op locatie bij een werkgever door middel van detachering.

Zo kunnen bedrijven snel verder. En kunnen wij onze medewerkers blijven uitdagen met nieuwe ervaringen. Dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen. Neem een kijkje in onze productie omgeving tijdens het inpakken van de kerstpakketten.

Hanny Koek (productiemedewerker)
Altijd positief

Een mooi voorbeeld hiervan is productiemedewerker Hanny Koek, die door haar spasmes moet werken in een prikkelarme omgeving. Door de juiste aanpassingen kan zij haar werk blijven doen.

“Hanny Koek is ondanks haar zware beperkingen altijd bewonderenswaardig positief,” omschrijft Hans van den Berg, leidinggevende van Hanny. Hanny heeft spasmes en werkte in de prikkelarme omgeving van onze productieafdeling, voordat ze in 2022 met pensioen ging. Door de juiste aanpassingen aan haar werkplek kon ze zelfstandig de werkzaamheden doen. Dat gaf haar veel voldoening. Hanny vertelt: “Eigenlijk wilde ik nog helemaal niet stoppen, want ik heb het hier enorm naar mijn zin gehad. Ik werkte vanaf 2005 bij MidZuid. Ik zette netwerkkastjes in elkaar, het leukst om te doen. Het was niet belastend voor me, mede door de mal die voor me was gemaakt. Die werd vastgeschroefd op mijn werkplek en zo kon ik de onderdelen makkelijker monteren. Mijn werkleiders hebben meerdere mallen gemaakt voor verschillende producten, zodat ik nog steeds mijn werkzaamheden kon afwisselen. Ik probeerde graag verschillende dingen uit.”